Tragedie, la Brașov! Un minor de 16 ani și-a ucis cu sânge rece prietenul

Crimă șocantă, la Brașov. În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, un tânăr de doar 16 ani s-a transformat în criminal. Pe fondul consumului de alcool, acesta și-a atacat prietenii. Pe unul l-a ucis cu sânge rece, după ce l-a înjunghiat de mai multe ori în piept. Victima a murit pe loc.

Potrivit brasovstiri.rotragicul eveniment s-a petrecut într-o clădire dezafectată din cartierul Metrom din municipiul Brașov. Acolo stau mai mulți romi, care, spun vecinii, fac scandal în fiecare noapte. După crimă, minorul de 16 ani a mai atacat un alt băiat. Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean, după ce a primit mai multe lovituri de cuțit în zona capului.

Tânărul de 16 ani a fost reținut de procurori, pentru omor și lovire și alte violențe. Victima care a supreviețuit atacului este și ea acuzată de lovire și alte violențe. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat, pentru brașovștiri.ro, Vlad Teodorescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Articolul precedentUnde ajung banii brașovenilor? Schița de buget pentru 2020
Articolul următorAccident, la Brașov! Femeie lovită de mașină