FOTO: ISU BRAȘOV

Un nou accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe drumul dintre Brașov și Poiana Brașov. În impact au fost implicate un microbuz și un autoturism. 

Microbuzul aparținea unei școli de ski iar în el erau șapte copii. Potrivit ISU Brașov, din autoturism, șoferul este ușor rănit. Micuții acuză dureri la nivelul membrelor superioare și vor fi transportați la Spitalul pentru Copii din Brașov pentru investigații suplimentare. Nimeni nu a fost grav rănit, din fericire. Trei adulți vor fi și ei transportați la Spitalul Județean. Aceștia au suferit traumatisme la membrele superioare, traumatisme cranio cerebrale si acuză dureri la coloană. S-au deplasat la fața locului două echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospeciala cu apa si spuma. Potrivit IPJ Brașov, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Circulația se desfășoară alternativ.

Accident rutier, pe drumul Brasov – Poiana Brasov! DETALII si FOTO: https://realitateadebrasov.net/foto-microbuz-cu-7-copii-implicat-intr-un-accident-pe-drumul-spre-poiana-brasov/SURSA: ISU BRAŞOV

Publicată de Realitatea De Brasov pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

VIDEO și FOTO: ISU BRAȘOV

Articolul precedentPotențială problemă de mediu, rezolvată de prefect
Articolul următorFOTOGALERIE TIR răsturnat, pe DN73