Incident în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Săcele. În timp ce se afla în patrulare, un polițist a fost atacat de un localnic. 

Totul a început aproape de ora 2.00 dimineața, atunci când polițiștii din Săcele, aflați în misiune împreună cu un jandarm, au fost sesizați că a fost spart un geam al Casei Fundației Ceangăilor. Ulterior, oamenii legii au găsit o persoană suspectă, ascunsă în spatele clădirii unei societăți comerciale. Aceasta s-a speriat și a luat-o la fugă. A fost somată să se oprească, nu a vrut, dar, mai mult, a și atacat polițistul cu un topor. Noroc că agentul s-a ferit la timp și nu a fost lovit.

După o urmărire de mai bine de doi kilometri, suspectul s-a oprit, a aruncat toporul, a fost imobilizat și dus la secția de poliție. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Săcele, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru tentativă de tâlhărie calificată, tentativă de furt calificat și ultraj. Pe numele lui, Judecătoria Brașov a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma verificărilor s-a stabilit că dintr-o magazie aflată în curtea fundației au fost furați mai mulți paleți cu lemne. A rezultat și că persoane încă necunoscute au încercat să sustragă bunuri din magazia unei societăți comerciale aflate în zonă. Valoarea totală a prejudiciului produs este de aproximativ 7.000 de lei.

Articolul precedentNoaptea, chiar ca hoții! 26 de telefoane mobile furate, în Brașov
Articolul următorFOTO – Copiii l-au așteptat pe Moș Crăciun, cu mult entuziasm