Tifon uitat de medici, în corpul unei fetițe de 11 ani, după o operație de apendicită!

O fetiţă de 11 ani, din Sinaia, a ajuns în stare gravă la spitalul pentru Copii din Braşov, după ce a fost tratată câteva zile la Sinaia pentru o infecţie puternică. Aici, copila a eliminat un tifon, cel mai probabil uitat în corpul ei în urmă cu un an, când a fost operată de apendicită.

Mama fetiţei a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fetiţa a început să aibă dureri foarte puternice pe 19 ianuarie. A doua zi, fetiţa a ajuns la urgenţe, la Sinaia, unde medicii i-au pus o perfuzie, i-au făcut analize şi a rezultat că are o infecţie. Fetiţa a primit antibiotic, însă se simţea din ce în ce mai rău, iar medicul a informat părinţii că trebuie să dea copilei antibiotic intravenos.

”Am fost la urgenţe din nou pentru că fetiţa era rău. Am fost la spital, i s-a pus perfuzie, nu şi-a mai făcut efectul. Mi s-a spus că are infecţie foarte puternică. Am plecat la Pediatrie Sinaia. Aici, medicul de gardă a confruntat analizele şi mi-a zis că are o infecţie foarte mare şi părerea lui este să plecăm mai departe. Am plecat la Braşov. Am ajuns la Braşov la primire urgenţe. Avea senzaţii dese să urineze. Era albă ca varul, tremura, transpira şi nu mai putea de durere”, a declarat mama fetiţei, Maria Marcu.

Aici, fetiţa a eliminat un tifon, iar medicii au găsit şi extras un al doilea tifon. Mama spune că tifonul a fost uitat la operaţia de apendicită pe care copila a suferit-o anul trecut. Luni, fetiţa a fost operată la Braşov pentru a fi curăţată.

„Suntem terminaţi. Este un caz aparte de tot în România. A ieşit prin uretră tifonul. Medicii de la Braşov au confirmat că este un tifon uitat la operaţie, ea a fost operată la Spitalul Sinaia de apendicită, anul trecut. Este practic al doilea caz în România, medicilor nu le-a venit să creadă. La început mi s-a spus că este ceva introdus. Nu credea nimeni că s-a putut întâmpla ce s-a întâmplat. A fost noroc că tifonul a fost foarte steril, astfel nu s-a întâmplat nenorocirea. Au confirmat doctorii că este uitat tifonul de la operaţia de apendicită. Corpul nu produce tifon, altă operaţie nu a avut, de introdus nu se putea introduce. Sunt clipe de coşmar pentru un copil de 11 ani. Mi-e teamă, dar am încredere în Dumnezeu şi în doctori. Copilul meu luptă şi o iubeşte Dumnezeu. Va fi bine”, a adăugat mama copilei.

Conducerea spitalului din Sinaia nu a putut fi contactată până la această oră. Mama copilei nu ştie încă dacă se va îndrepta împotriva medicilor care i-au operat fetiţa de apendicită.

Articolul precedentAnchetă la Penitenciarul Codlea! Șapte deținuți au înghițit obiecte metalice
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Incendiu într-un apartament din Brașov