O fetiță de 9 ani a murit la locul de joacă

O tragedie a avut loc, aseară, în municipiul Făgăraș.

Potrivit Făgărașul Tău, o fetiță de 9 ani a murit în jurul orei 20.30. Se pare că micuței i s-a făcut rău chiar la locul de joacă. O mămică a observat că fetița nu se simgte bine și a sunat la 112. Echipajul medical ajuns la fața locului nu i-a mai putut salva viața, din păcate. Copilul nu avea nicio lovitură și nici nu suferea de vreo boală.

La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 20.26, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un loc de joacă amplasat pe raza municipiului Făgăraș, jud. Brașov, se află o persoană, în vârstă de 9 ani, în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care în urma efectuării protocolului de resuscitare, a declarat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă„, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, a declarat agentul de poliție Nadia Olaru.

Articolul precedentFOTO+VIDEO Ce au găsit inspectorii OPC la restaurantul unde au mâncat cele 11 persoane cu posibilă toxiinfecție alimentară?
Articolul următorBaschet: Olimpia Brașov, eșec la Sepsi