VIDEO Fetiță de 6 ani, bătută cu mătura de mamă!

Un incident revoltător a fost postat pe Facebook, zilele acestea. Într-un filmuleț se vede cum o mamă își bate fetița de doar șase ani cu o mătură. 

Update: 

În urma apariției în spațiul online a imaginilor postate pe o rețea de socializare în care o femeie agresează fizic un minor, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au demarat verificări în vederea identificării persoanelor în cauză și stabilirii stării de fapt. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii brașoveni au stabilit circumstanțele comiterii agresiunii și identitatea persoanelor implicate. Având în vedere locul comiterii faptei, respectiv mun. Roman, jud. Neamț, documentația întocmită a fost înaintată către Poliția Municipiului Roman- IPJ Neamț pentru derularea activităților procedurale și luarea măsurilor legale ce se impun în cauză.

Știre inițială:

Evenimentul s-ar fi produs cu mai mult timp în urmă, într-o locuință din Brașov. A fost filmat de o prietenă de-a mamei. Clipul a ajuns în posesia tatălui, care lucrează în străinătate. Acesta este despărțit de mama agresoare. El a postat videoul pe Facebook, dar au fost sesizate și autoritățile, pentru a se lua măsuri împotriva femeii. Familia ar fi din județul Neamț, însă incidentul ar fi fost filmat la Brașov. Revoltător este că în imagini se vede cum mama o lovește de multe ori, cu bestialitate, cu mătura, pe micuță. Fetița plânge în hohote și își imploră părintele să nu mai dea în ea. După bătaie, odrasla este și umilită de cea care i-a dat viață!

Video, AICI

Articolul precedentSfantul Andrei 2019. Tradiția care nu moare niciodată
Articolul următorPSD Brașov cere excluderea unui membru important din conducerea centrală a partidului!