Grav incident, astăzi, în municipiul Brașov.  

UPDATE – Prima persoană a fost scoasă și este conștientă. Din păcate, cea de-a doua victimă, acoperită cu pământ în întregime, a decedat!

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a fost deschis un dosar. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate în muncă şi profanare de morminte sau cadavre. Poliția a confirmat că persoana decedată a fost decapitată de cupa excavatorului în timp ce se lucra la dezgroparea ei. Nu este clar, încă, dacă victima era sau nu în viaţă la momentul producerii grozăviei.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Potrivit ISU Brașov, două persoane au fost prinse sub un mal de pământ. Una este acoperită parțială, iar cea de-a doua în intregime, fiind inconștientă. Evenimentul s-a petrecut pe strada Zaharia Stancu, în spatele sediului Fan Curier. S-au deplasat la fața locului containerul multirisc, o autoscară, un echipaj pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, dar și două ambulante SAJ. Reprezentanții ISU susțin că interventia este dificilă, deoarece trebuie stabilizat malul de pământ.

Articolul precedentArde o casă, la Mândra
Articolul următorConcert simfonic extraordinar, la Filarmonica Brașov