Starea pârtiilor din Poiana Brașov

Se schiază în condiții foarte bune în Poiana Brașov. 

Astazi, la ora 09:00, în Poiana Brasov se înregistra 1 grad celsius. În Cristianu Mare mercurul arăta -1 grad celsius. Functioneaza Telegondola Express, Telecabinele Capra Neagra si Kanzel, Telescaunu Ruia si Teleschiul Bradu. Ultima cursa a instalatiilor de transport pe cablu este 16:00, iar inchiderea partiilor se faca la jumatate de ora dupa, deci in jurul orei 16:40.

Se schiaza pe toate partiile: Kanzel, Ruia, Drumul Rosu, Sulinar, Lupului (fara „S”-ul Mare). De asemenea, sunt deschise si partiile pentru incepatori Bradu si Stadion. Deoarece pe unele variante sau sectiuni de partie stratul de zapada este insuficient, acestea fiind inchise din aceasta cauza, va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor „OCOLIRE”, „PARTIE INCHISA”, „STRAT INSUFICIENT DE ZAPADA”, „SCHIATI CU ATENTIE”. 

Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa. Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie. 

Articolul precedentFOTBAL: SR Brașov, egal pe propriul teren
Articolul următorCea mai frumoasă grădină, premiată