VIDEO Fără cuvinte! Condiții improprii, într-un spital din Brașov

După imaginile apărute zilele trecute, în care era prezentată mizeria de la subsolul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, acum alt filmuleț postat pe Facebook te lasă, efectiv, fără niciun comentariu! 

Clipul a fost realizat de o pacientă, Mihaela Deaconescu, în Spitalul Astra, Secția de Neurologie. Mobilier distrus, gresie și faianță murdare, pereți degradați, uși deteriorate, personal sfidător, care face curățenie la ora 22.00. Toate acestea, susține Mihaela Deaconescu, le întâlnim la Spitalul Astra din municipiul Brașov. În ultimii ani, Consiliul Județean Brașov, de care aparține și unitatea medicală în cauză, a majorat substanțial bugetul alocat Sănătății. A modernizat Spitalul Clinic pentru Copii, Unitatea de Primiri Urgențe și Corpul B al Spitalului Județean de Urgență. Numai pentru ultimul proiect, investiția a depășit 25 de milioane de lei. Să sperăm că Spitalul Astra va intra și el în atenția autorităților, cât mai repede posibil !!!

Acum, în Spitalul Astra, Secția Neurologie (la 3 pași de camera mea)…Nu am putut filma mai mult (de scârbă)…Mizeria este la ea acasă ca și gălăgia, seară de seară, noapte de noapte și fumul de țigară, totul la pachet. Rusineeee!!!! – scrie, pe Facebook, Mihaela Deaconescu.

Sursa video: Mihaela Deaconescu

 

Articolul precedentFOTO Autoturism răsturnat, în Măgura Codlei
Articolul următor„Meciul Stelelor de Crăciun”, eveniment caritabil, ASTĂZI, la Sala Sporturilor