Vlad Vasilache este un brașovean venit din Anglia și plasat în carantină, în urmă cu mai bine de două săptămâni, la Hotelul Astra din municipiul Brașov. 

După ce în primele zile de carantină a primit pâine expirată de zece zile, azi-noapte, tânărul s-a confruntat cu alte probleme. El a fost plasat în carantină la ultimul etaj al hotelului. Din cauza vremii nefavorabile, apa de ploaie a ajuns în cameră!!! Imaginile trimise de Vlad au fost surprinse în această dimineață. Se vede clar cum tot tavanul este ud și apa a ajuns chiar și pe parchet, sub pat…

„Sincer, chiar sunt hotărât să acționez la CEDO autoritățile și administratorii acestui centru de carantină, pentru condițiile de aici. Azi-dimineață chiar am fost șocat să văd că îmi plouă în cameră. Așa ceva nu este posibil. Chiar este bătaie de joc! În plus, mâncarea, așa cum este, a venit mereu o singură dată pe zi, la ora 13, pentru toată ziua. Cei care aduc alimentele se gândesc că le mâncăm o dată, pe toate? Cum mănânc hrana rece, seara? Sincer, în fiecare zi mi-am comandat, pentru că nu am avut încredere să consum ce mi-au dat ei. Căldură, în aceste zile reci, am primit după ora 22.00! Eu sunt și fumător, am ținut geamul deschis și evident că este foarte rece în cameră și se încălzește extrem de greu”, ne-a declarat Vlad Vasilache.

Video și foto: Vlad Vasilache

 

Articolul precedentAu mai murit doi brașoveni infectați cu coronavirus! 30 de decese, în județul Brașov!
Articolul următorCOD PORTOCALIU de vreme severă!