Scandal, din nou, la Săcele!

După ce zilele trecute țiganii au aruncat cu pietre în jandarmi și au avariat chiar și o mașină a forțelor de ordine, astăzi un nou conflict a izbucnit la Săcele.

Incidentele s-au petrecut tot în zona cartierului Gârcini. Totul a pornit de la băutură. Bine amețiți, mai mulți țigani s-au luat la bătaie și lucrurile au degenerat. La fața locului au ajuns polițiștii, care, însă, au solicitat ajutorul jandarmilor, pentru a liniști spiritele.

„La data de 19 aprilie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele, jud. Brașov, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi, care au intervenit prompt la fața locului, aplanând conflictul Și stabilind ordinea în zonă. În urma cercetărilor, polițiștii au depistat și identificat 18 persoane, ce au fost implicate în cauză. Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare. În urma conflictului, 6 persoane au primit îngrijiri medicale pa fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea. Unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat două focuri în plan vertical, în vederea stabilirii unui climat optim de siguranță publică. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unității de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală. Situația este sub control, toate persoanele implicate fiind audiate în acest moment.„, a declarat agentul de poliție Nadia Olaru.

Articolul precedentServiciu special pentru siguranța bătrânilor Brașovului
Articolul următorAmenzi de aproape 500.000 de lei, în ultimele 24 de ore!