În ultima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov a învins, sâmbătă seara, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, pe HC Zalău, scor 24-21, la pauză 15-9.

La finalul unui sezon în care mult timp s-a aflat în lupta pentru locul trei, echipa de handbal feminin Corona Brașov a reușit, totuși, să termine campionatul pe 5 în ierarhie (40 pct) și să prindă ultima poziție care duce în cupele europene. Astfel, din sezonul viitor, formația antrenată de Ion Crăciun va evolua în Cupa EHF.  În meciul de sâmbătă seara, pentru Corona Brașov au marcat: Tîrcă 4, Pătuleanu 4, Ciuciulete 4, Bucur 3, Neagu 2, Chiricuță 2, Dmitrova 2, Tămaș 2, Vetkova 1. SCM Râmnicu Vâlcea a devenit campioană după o pauză de câțiva ani, CSM București a terminat pe locul doi, în timp ce locurile 3, respectiv 4 au fost ocupate de Gloria Bistrița (42 pct) și Măgura Cisnădie (41 pct).

Foto: Facebook / ASC Corona Brașov

Articolul precedentUniunea Junilor din Șcheii Brașovului vă invită la Noaptea Muzeelor! Deschisă va fi și Prima Școală Românească
Articolul următorJocul strămoșesc, astăzi, în Scheii Brașovului