Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov, a transmis că modernizarea drumului judeţean DJ 102 I Valea Doftanei (jud. Prahova) – Brădet (jud. Braşov) este următorul mare obiectiv investiţional de interes regional pe care îl avem în atenţie.

Liberalul Adrian Ioan Veștea a precizat că acesta este un proiect strategic pentru dezvoltarea judeţelor Braşov şi Prahova, un proiect în valoare de peste 405,4 milioane de lei, finanţat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul național de construcții derulat de de Compania Naţională de Investiţii.

”Împreună cu colegii mei Todorică Şerban – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Daniel Gligoraş – administratorul public al judeţului şi senatorul Mihail Veştea, am participat astăzi, la o întâlnire de lucru la sediul CNI SA în cadrul căreia am analizat împreună cu doamna director general Manuela Pătrăşcoiu şi cu oficiali din Prahova stadiul implementării obiectivului. Mă bucur că propunerile noastre privind finalizarea coridorului de expropriere la nivel de proiect tehnic perfect corelat cu datele de teren, pentru a începe în cel mai scurt timp procedurile de expropriere, respectiv degrevarea autorităţilor judeţene de responsabilităţile privind serviciile de proiectare poduri tehnologice şi rute ocolitoare, care ar urma să fie preluate de CNI, au avut ecoul aşteptat la nivelul conducerii Companiei Naţionale de Investiţii.”, a declarat Adrian Ioan Veștea.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul Nicolae Ciucă: Am adoptat un Memorandum care să ofere personalului din învățământ garanții suplimentare pentru concretizarea angajamentelor luate
Articolul următorAtenție! S-au schimbat regulile la ÎNCHIRIEREA locuințelor. Cresc amenzile și scad facilitățile