FOTO După ce a vandalizat mai multe mașini, în toiul nopții, un student din Covasna a fost prins de polițiștii locali

Un tânăr student din Covasna a fost surprins, astăzi, în jurul orei 03.00, de un echipaj de la Biroul 1 al Poliției Locale Brașov, aflat în misiune de patrulare pentru menținerea ordinii și liniștii publice în centrul orașului, în timp ce vandaliza la rând autoturismele parcate în apropierea străzii Mihail Sadoveanu.

La apariția agenților, D.T., de 22 de ani, era urcat pe capota unei mașini, încercând să spargă cu picioarele parbrizul. Studentul, somat de polițiștii locali, a coborât imediat de pe capotă. În timpul dialogului cu tânărul, agenții au constatat că este în stare de ebrietate, prezentând halena alcoolică. De asemenea, oamenii legii au mai constatat ca D.T. „reușise” să vandalizeze alte patru autovehicule parcate în aceeași zonă (trei cu număr de București și două înmatriculate în Brașov).

La o simpla evaluare s-a putut observa că mașinile prezentau plafoane și capote înfundate și lovite, stopuri sparte, antenă smulsă, oglindă retrovizoare spartă, bara de la un portbagaj smulsă și abandonată pe mașină. Tânărul a fost condus la Secția 1 de Poliție, fiind predat pe bază de proces verbal, conform procedurilor legale în vigoare. De asemenea, polițiștii locali brașoveni au conservat locul producerii faptei, până la sosirea organelor de anchetă.

Articolul precedentFostul fotbalist Ionel Ganea, criză de epilepsie la Judecătoria Făgăraș?
Articolul următorHOCHEI: Corona Wolves Brașov, egalată de Miercurea Ciuc, în semifinala campionatului național