Fostul fotbalist Ionel Ganea, criză de epilepsie la Judecătoria Făgăraș?

Ionel Ganea a fost transportat de urgență la spital, marți, după ce i s-ar fi făcut rău în sala de judecată. În timp ce cadrele medicale spun că este posibil să fi făcut o criză de epilepsie, martorii spun că ar fi fost în stare ebrietate. Un echipaj al Jandarmeriei a intervenit la fața locului.

UPDATE ORA 16.45 – Contactat de ProSport, Ionel Ganea a declarat că situaţia nu este una gravă. Starea lui de sănătate este una bună şi, în funcţie de rezutatele analizelor, va afla când va fi externat. ”Sunt în spital, nu ştiu dacă voi rămâne aici. Sunt bine, am făcut anlize de sânge şi de urină. În funcţie de rezultate, voi şti dacă plec sau nu acasă. Nu ştiu cine a declarat o asemenea tâmpenie, că aş fi fost în stare de ebrietate. Nici vorbă. Doar mi s-a făcut rău”, a declarat Ionel Ganea pentru ProSport.

UPDATE ORA 14.30 – Starea de sănătate a fostului internațional este stabilă. Ionel Ganea se află, încă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Făgăraș. Un neurolog îl va supune unui control medical amănunțit. A fost dus, deja, la secția de neurologie, pentru investigații suplimentare.

ȘTIRE INIȚIALĂ: 

Potrivit Bună Ziua Făgăraș, fostul fotbalist a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat. Incidentul a avut loc în jurul orei prânzului, în sediul Judecătoriei Făgăraș unde se afla la un proces în care avea termen.

Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a declarat, pentru Bună Ziua Făgăraș, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia.

Conform Bună Ziua Făgăraș, martorii spun că Ganea ar fi consumat băuturi alcoolice și că ar fi iscat un scandal la ieșirea din sediul Judecătoriei, iar doi avocați ar fi încercat să îl liniștească. Pe de altă parte, medicii confirmă leșinul din instanță și bănuiesc că ar fi vorba despre o criză de epilepsie.

E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze (specifică persoanelor epileptice și celor care leșină – n.r.). Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a precizat, pentru Bună Ziua Făgăraș, managerul Ambulanței Brașov, David Levente.

Articolul precedentMai multe mijloace de transport în comun nu opresc, astăzi, în staţia de la liceul Tractorul
Articolul următorFOTO După ce a vandalizat mai multe mașini, în toiul nopții, un student din Covasna a fost prins de polițiștii locali