Pe Patinoarul Olimpic Brașov s-a disputat, luni seara, al doilea meci al semifinalei Campionatului Național de hochei, între Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc. Partida a fost spectaculoasă, echilibrată, s-a jucat în ritm intens, în mare viteză și cu faze la ambele porți.  

Echilibrul a fost reflectat și de scorurile înregistrate în cele trei reprize, toate terminându-se la egalitate, 1-1. Au urmat prelungirile, o repriză de 10 minute, în care ciucanii au reușit să înscrie, în superioritate numerică, în min. 3,44. SC Miercurea Ciuc a câștigat și a egalat scorul la general, 1-1. Golurile echipei brașovene au fost marcate de Trancă (min. 13,08), Carlson (min. 26,36) și Borysenko (min. 56,31).

Următoarele două partide ale semifinalei se vor juca la Miercurea Ciuc, joi și vineri. Semifinala va fi adjudecată de echipa care își va trece în cont prima 3 victorii.

FOTO: Szabo Attila

Articolul precedentFOTO După ce a vandalizat mai multe mașini, în toiul nopții, un student din Covasna a fost prins de polițiștii locali
Articolul următorFOTBAL: Victorii fără gol primit pentru echipele de liga a treia