FOTO Autobuz ticsit de lume, în plină pandemie, la Brașov! Poliția s-a autosesizat!

O poză postată de Aurica Ripeanu, în această dimineață, pe Facebook, a stârnit revolta internauților. În imagine se poate observa cum zeci de persoane sunt înghesuite într-un autobuz care, se pare, efectuează curse în Rotbav și Brașov, în ciuda avertizărilor medicilor, care ne recomandă să stăm cel puțin la un metru distanță unul de celălalt. 

La vederea imaginii, Poliția Brașov s-a autosesizat:

În urma apariției în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care călătoresc cu un mijloc de transport în comun, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Polițiștii brașoveni continuă să acționeze în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, fiind prezenți în teren pentru impunerea normelor legale în timpul Stării de Urgență. De asemenea vă asigurăm că suntem receptivi la orice sesizare și acționăm în permanență pentru prevenirea și combaterea criminalității. Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov, au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Bacău. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 lei.
Articolul precedentPacient cu COVID-19, în stare gravă, la Spitalul Județean!
Articolul următorTrust Motors oferă 3 autovehicule Peugeot Institutului „Matei Balș”, în urma apelului la solidaritate al Trustului Realitatea