Nu ați mai văzut așa ceva? Ei bine, atunci nu ați cunoscut-o pe Liudmila Olaru, care locuiește în Brașov de câțiva ani. De mai bine de un an și jumătate face buchete, dar nu din flori cum ne așteptam, ci din fructe, legume, sticle de băutură sau chiar cârnați.

Ați citit bine! Cel mai inedit buchet l-a făcut din cârnați cu ceapă. A venit din Republica Moldova în România, în 2003, la facultate. Ulterior a lucrat pentru o multinațională, dar a rămas fără job și a decis să facă ceva cu totul special. A început să ia comenzi doar pentru prieteni, dar după aceea a fost solicitată de persoane atât din Brașov, cât și din țară. Numele afacerii, BUCHETE DIN GRĂDINĂ, a fost ideea mamei Liudmilei.

Asta pentru că își ia aproape toate ingredientele pe care le folosește, din grădină. În funcție de cerințe, aranjarea unui buchet poate dura de la o oră, până la câteva ore. Și prețul la fel, între 80 de lei pentru un buchet, până la câteva sute de lei. A făcut până acum sute de buchete, pentru toate gusturile. Obligatoriu, după ce sunt oferite, cadourile speciale trebuie să fie consumate. Detalii pe paginile de Facebook și Instagram Buchete din grădină.

Articolul precedentAmenzi de peste 40.000 de lei date de polițiști!
Articolul următorMăsură radicală! România suspendă zborurile înspre și dinspre China, Italia, Iran și Coreea de Sud!