VIDEO Scenariu de film! Și-a dat foc la casă și a fugit de polițiștii care nu l-au putut opri nici cu focuri de armă!

Un incendiu a izbucnit, astăzi, în localitate brașoveană Recea. O casă a fost cuprinsă de flăcări și distrusă în mare măsură. Pompierii au ajuns cu trei autospeciale în zonă, pentru a lichida incendiul. 

Interesant este că, potrivit Monitorul de Făgăraș, martorii sunt convinși că însuși proprietarul imobilului, de 50 de ani, și-ar fi dat foc la casă. Potrivit sursei citate, oamenii spun că vecinul lor a mai avut probleme cu legea, iar în urmă cu ceva vreme s-ar fi aruncat de la etaj. Tot Monitorul de Făgăraș scrie că piromanul care și-ar fi dat foc la locuință era în mașină după ce imobilul a fost cuprins de flăcări. Jandarmii și polițiștii au încercat să-l prindă, însă bărbatul a trecut, cu mașina, prin blocajul realizat de oamenii legii. Mai mult, aceștia ar fi tras chiar zece focuri de armă spre suspect, în tentativa de a-l imobiliza, însă fără succes. În consecință, omul a trecut prin toate satele, până la Făgăraș, la volanul propriului autoturism, acolo unde ar fi lovit o mașină înmatriculată în județul Alba, scrie Monitorul de Făgăraș.

Sursa foto și video: Făgărașul Tău

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință situata pe raza localității Recea. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri și jandarmi. La momentul sosirii la fața locului a forțelor de ordine, proprietarul locuinței s-ar fi urcat în autovehiculul din curte și fără a respecta indicațiile echipajelor de poliție și jandarmi, a părăsit domiciliul cu autovehiculul. S-a procedat la urmărirea autovehiculului de către forțele participante la intervenție cu autospecialele din dotare, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a fost oprit pe raza mun. Făgăraș de către echipajele de poliție. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Făgăraș pentru efectuarea de cercetări”, a declarat Nadia Olaru, agentul de poliție al IPJ Brașov.

 

Articolul precedentCorona Brașov, calificare dramatică în grupele Cupei EHF!
Articolul următorHOCHEI: Corona Wolves învinge pe DEAC, în Erste Liga