HOCHEI: Corona Wolves învinge pe DEAC, în Erste Liga

Echipa brașoveană a practicat, aseară, un hochei foarte bun și a reușit să învingă, acasă, pe DEAC, cu scorul de 4-3, rezultat care ne menține pe locul 3 în Erste Liga, cu 40 de puncte după 20 de meciuri.

După 10 minute și 13 secunde scorul era deja 3-0 în favoarea „lupilor” prin reușitele lui Cody Fowlie (asistat de către Wacey Rabbit și Nelson Armstrong), Peter Balazs (asistat de către Daniel Trancă și Levente Zsok) și același Cody Fowlie (servit ideal de către Wacey Rabbit).

Oaspeții au reușit să reducă din diferență în minutul 15’36” după o superioritate numerică și astfel repriza s-a terminat cu scorul de 3-1 în favoarea jucătorilor noștri.

În minutul 23’24” al meciului, oaspeții au mai fructificat o superioritate numerică însă în minutul 35’58” nou venitul în echipa noastră, americanul Jared Brown, a reușit să marcheze primul gol în tricoul galben-albastru ducând scorul la 4-2. 46 de secunde mai târziu oaspeții au marcat golul de 4-3, acesta fiind și ultimul gol al meciului.

În ciuda unei reprize a treia foarte disputate, nici una dintre echipe nu a mai reușit să marcheze, scorul final fiind 4-3 în favoarea echipei noastre.

Următoarele meciuri pentru „lupi” se vor disputa la Brașov, pe 19 și 20 noiembrie începând cu ora 18:30, echipa noastră primind vizita echipei Sapientia U23 pentru două meciuri care vor conta pentru campionatul național al României.

Sursa: wolves.ro

Articolul precedentVIDEO Scenariu de film! Și-a dat foc la casă și a fugit de polițiștii care nu l-au putut opri nici cu focuri de armă!
Articolul următorLa Braşov, mistreţii sunt loviţi de maşini