Foto: Daniel Maximilian Milata

Scandalul de la echipa de hochei Corona Wolves Brașov continuă. După ce un fost jucător al formației, fundașul canadian Garrett Clarke, a declarat pe blogul personal că a fost tratat “ca un câine” cât a jucat la Brașov, iar, recent a apărut o petiție prin care i se cere demisia, președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica, reacționează.

Vedeți mai jos ce a declarat Emilian Cernica în legătură cu afirmațiile lui Garrett Clarke.

În plus, președintele secției de hochei spune că s-a umplut paharul și că-i va da în judecată pe toți cei care l-au calomniat: „De foarte multă vreme sunt tocat mărunt, calomniat şi jignit în mediul online, de aşa numiţii suporteri ai formaţiei de hochei. Vreau să le aduc aminte acestora că echipa a câştigat două titluri cu Cernica preşedinte. În plus, le transmit tuturor celor care m-au jignit că nu rămân dator și îi voi da în judecată pe fiecare în parte. Calomniile sunt de câțiva ani, am tot trecut peste ele, dar s-a umplut paharul, nu mai rezist. Am dovezi cu tot ceea ce s-a spus despre mine, am contactat deja avocații și îi voi acționa în instanță pe toți cei care, prin injuriile lor, și-au bătut joc de munca mea. S-a ajuns mult prea departe și limbajul folosit la adresa mea este inacceptabil. Le voi cere daune materiale, însă eu nu voi păstra nici măcar un leu. Toţi banii vor fi investiţi în echipă”.

Președintele de la Corona Wolves Brașov a vorbit și despre obiectivele din acest sezon. „Se putea şi mai bine, dar cred că avem parte de un sezon OK. Deşi, oficial, avem ca obiectiv locurile 1-3 în Campionatul Național, personal voi face totul pentru a câștiga, din nou, titlul național. Nu cred că Galațiul se bate la campionat. Lupta se va da între noi și Miercurea Ciuc. Eu am convingerea că vom ieși învingători la finalul stagiunii. Atmosfera la echipă este foarte bună și am trecut peste toate problemele și tensiunile din ultima vreme. Am avut un sezon foarte greu până acum, cu o uzură mare, dar sper și cred că vom reuși să-l încheiem acolo sus, unde ne este locul”, este de părere Emilian Cernica. Acesta a prezentat şi situaţia materială a echipei şi a declarat că media salarială lunară este de 2.000 de euro. Cel mai bine plătit străin din lot primeşte 4.300 de euro pe lună, iar cel mai prost plătit stranier are 2.800 de euro pe lună. Românii sunt remuneraţi cu câteva mii de lei pe lună.

Articolul precedentEchipamente de importanță majoră pentru Aeroportul Brașov
Articolul următorSiguranța rutieră, prioritatea polițiștilor