Siguranța rutieră, prioritatea polițiștilor

Polițiștii rutieri acționează în permanență pentru creșterea gradului de siguranță rutieră la nivelul județului, fluidizarea traficului, prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În data 19 martie a.c. polițiștii rutieri au intervenit la 27 evenimente semnalate prin sistemul S.N.U.A.U. 112, au depistat radar 48 autoturisme, au reținut 14 permise de conducere, dintre care 12 pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la efectuarea depășirilor. De asemenea, polițiștii au retras 12 certificate de înmatriculare.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 176 sancţiuni contravenţionale, dintre care 53 pentru viteză neregulamentară, 18 pentru ocupanții vehiculelor care nu purtau centura de siguranță, 9 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii autovehiculului și restul pentru diferite alte abateri. Poliția Brașov acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Articolul precedentVIDEO Reacție vehementă a președintelui secției de hochei de la Corona Brașov
Articolul următorPârtie din Poiana Brașov, ÎNCHISĂ