Brașoveanul Gabi Tamaș (37 de ani) a oferit un interviu savuros, cu totul special, pentru Digisport, la revenirea în Liga 1, după ce echipa lui, FC Voluntari, a fost învinsă, aseară, pe propriul teren, de FC Argeș, cu 0-1.

Fostul fotbalist de la Tractorul Brașov a jucat pe postul de mijlocaș ofensiv imediat cum a fost trimis pe teren, în repriza a doua.

Internaționalul român a fost ”spumos” la flash-interviul de la final. A spus, la microfonul Digisport, de ce a venit la Voluntari, dar și care este atmosfera de la echipă.

”Nu e nicio problemă la Voluntari, ați văzut să fie probleme? După ce făceam surprize cu Viitorul și cu CFR Cluj nu mai era nicio problemă, acum sunt probleme… Mereu apar probleme când pierdem.

Eu nu m-am plâns niciodată de teren, tot român sunt și nu m-am plâns niciodată. Am ajuns la Voluntari pentru că am ținut legătura cu staff-ul echipei, cu nea Ando care m-a crescut, cu Bogdan Bălănescu și Cernat, pe care îl știu”, a spus Tamaș, la final, referindu-se la debutul său de la gruparea din Ilfov.

Chestionat ce mai poate oferi fotbalului, Tamaș a replicat:

”Fotbal! Câțiva anișori pot să mai ofer fotbal pentru România. Încă mă mai gândesc să prind un contract afară. Arăt bine, sunt tânăr, nu m-am îngrășat. Chiar la un contract acolo mâ gândesc (n.r. – în Israel. A fost întrebat de reporter). Pot să stau aici până la vară sau încă un an, cine știe, nu-mi place să-mi fac planuri. Vreau să ajut echipa să rămână în Liga 1 și după vom vedea”, a mai spus Tamaș.

Fotbalistul nu se mai gândește la echipa națională, dar nu ar refuza o eventuală convocare.

”Nu am planuri, dar cine știe, dacă voi juca bine li voi fi în formă, poate, cine știe, poate mă cheamă și pe mine”, a mai spus Tamaș.

INTERVIUL VIDEO, AICI

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentȘofer rănit într-un grav accident produs pe DN1 (VIDEO)
Articolul următorVIDEO Brașovenii Sorin și Nicu, apreciați pentru momentul lor de acrobație de la Românii au talent