Un tată și-a lovit cu pumnii, piciorele și biciul cei patru copii! Pe unul l-a ars cu jarul din sobă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Brașov a fost arestat după ce şi-a bătut crunt patru din cei șapte copii, supărat de răspunsurile primite după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi.

Copiii, cel mai mare în vârstă de 9 ani, au fost loviți cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare, iar unuia dintre ei, în vârstă de 5 ani, i-a băgat o mână în jarul din soba încinsă, după care l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul Judecătoriei Brașov, copiii au fost loviți cu biciul, pumnii și picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât și a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, soţia lui fiind la serviciu. Întrucât a fost nemulţumit de răspunsurile primite de la copii după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi, bărbatul a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre ei peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete. Între timp, a venit acasă fiul cel mare, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare. În continuare, bărbatul l-a prins pe unul dintre copii de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ.

După ce l-a ars la mână, copilul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, bărbatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare, spun procurorii. Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru patru infracţiuni de violenţă în familie. Sesizarea a fost făcută în seara de 6 martie, la Săcele, de către bunica micuților. Polițiștii anunțați s-au deplasat la fata locului, pe strada Gârcinului, iar din primele cercetări a rezultat că faptele ar fi fost comise pe 5 martie, în jurul orelor 16.30. Minorii au fost duși la Spitalul de Pediatrie, pentru examinare. Cercetările sunt efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Articolul precedentVIDEO Protocol esențial pentru construirea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, semnat astăzi
Articolul următorPersoană decedată de câteva zile, în propria locuință, găsită astăzi