Asociația Beard Brothers Brașov organizează Winter Charity Fair, un Târg de Crăciun caritabil pe 22 și 23 decembrie la Centrul Cultural Reduta.

Pe 22 și 23 decembrie, între orele 14:00 și 21:00, la Centrul Cultural Reduta, voluntarii asociației Beard Brothers Brașov vor reuni artiști locali și nu numai, comercianți de lucruri făcute manual, cu mult drag, în cadrul târgului caritabil de Crăciun, Winter Charity Fair. Evenimentul se află la cea de a 5-a ediție de la lansarea conceptului și este o inițiativă a Beard Brothers Cluj.

Prima ediție a Winter Charity Fair Brașov este totodată și primul eveniment din campania demarată de filiala brașoveană a Beard Brothers. Campania se numește Bits for Education, pe scurt BifE, prin care asociația își propune să crească nivelul de atractivitate a școlii pentru copiii din medii defavorizate.

Mai concret, îi vom ajuta pe elevii Școlii Gimnaziale din Cuciulata, județul Brașov, să beneficieze de două videoproiectoare, o imprimantă color, manuale și rechizite iar pe cei susținuți de Fundația pentru Copii Abandonați din Ghimbav cu bluze de corp de bumbac și alimente.

În goana după cadouri, vă invităm să vă opriți și pe la mesele artiștilor noștri care vă așteaptă cu multe daruri de Crăciun dar și la colțul copiilor, unde vă pregătim multe surprize.

Tot din dorința de a sprijini această campanie se va organiza o tombolă, în colaborare cu partenerii evenimentului, cu premii diverse în schimbul unei donații recomandate de 10 lei. O parte din vânzările efectuate în cadrul târgului va fi redirecționată către elevi din medii defavorizate din împrejurimile Brașovului.

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/185006605778811/

Articolul precedentFostul ministru Constantin Niță iese din închisoare
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Persoană omorâtă de tren