Seară de neuitat pentru sute de sportivi și antrenori

Peste 700 de sportivi, 50 de antrenori şi foarte mulți părinţi şi bunici au fost prezenţi, marţi seara, la deja obişnuitul „Brad de Crăciun – Corona Braşov”, care a avut loc în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași.

Evenimentul a fost prezentat chiar de preşedintele clubului, Liviu Dragomir. „Trăim de fiecare dată cu emoţie un astfel de eveniment, pentru că este singurul care ne adună pe toţi la un loc şi ne face să începem cu o energie tare bună sărbătorile de iarnă. Sunt mândru să văd cum de la an la an Corona creşte frumos, atât în numărul de copii care vin către noi, cât şi în rezultatele pe care le obţin sportivii. Vreau să le mulţumesc pe această cale tuturor părinţilor care îşi îndreaptă copiii către sport şi către clubul nostru. Este extrem de important să înţelegem că mişcarea nu aduce decât beneficii celor mici”, a spus oficialul Coronei.

Înainte de împărţirea cadourilor pentru sportivii Centrului de copii şi juniori Corona Braşov, preşedintele Liviu Dragomir a acordat diplome performerilor care au adus medalii clubului Corona, precum şi tuturor antrenorilor de la centru. Seara s-a încheiat cu mul aşteptatele cadouri şi implicit cu peste 700 de copii fericiţi.

Articolul precedentFOTO – Ce se întâmplă cu cele 26 de troleibuze moderne achiziționate de Primăria Brașov?
Articolul următorSe schiază în condiții bune în Poiana Brașov