Se schiază în condiții bune în Poiana Brașov

Domeniul schiabil din Poiana Brașov se prezintă în condiții satisfăcătoare. Se poate schia în condiții bune pe aproape toate pârtiile, întrucât stratul de zăpadă, mai ales în zona superioară, este consistent. 

În Masivul Postăvarul, zona superioară, până la platoul Ruia, temperatura era de -8 grade celsius la ora 10.00. Sunt deschise, în stare foarte bună, pârtiile Drumul Roșu (strat de zăpadă – 70 cm), Kanzel (40 cm), Lupului (70 cm) și Sulinar (60 cm). Pe Lupului funcționează și instalațiile de produs zăpadă artificială.

Se schiază în condiții bune și în partea inferioară, sub platoul Ruia, numai că acolo stratul nu este atât de consistent și există, în mare parte, zăpadă artificială. Sunt funcționale pârtiile Bradul (40 cm strat zăpadă), Drumul Roșu (50 cm), Lupului (50 cm), Stadion (50 cm), Sulinar (60 cm). Temperatura aici era, la ora 10.00, de -5 grade celsius.

În Poiana Brașov funcționează următoarele instalații pe cablu: telegondola, telescaunul Ruia, teleschiul Bradul și teleschiul Stadion.

Articolul precedentSeară de neuitat pentru sute de sportivi și antrenori
Articolul următorVIDEO Starea drumurilor naționale din județul Brașov