Primăria Braşov a pierdut un nou proces cu firma care administrează parcările! Allen Coliban: „Va fi o luptă pe viață și pe moarte!”

Primăria Brașov pierde definitiv, la Curtea de Apel, procesul cu firma care concesionează cele 10.200 de parcări publice cu plată din municipiul Brașov.

Asta au decis magistrații Curții de Apel Brașov, care au respins recursul Primăriei privind administrarea parcărilor de către firma P&P. În primăvară, Consiliul Local a decis să rezilieze, unilateral, contractul cu societatea care concesiona parcările. P&P a dat în judecată Consiliul Local și a avut câștig de cauză la Tribunalul Covasna. Primăria a atacat cu recurs decizia, dar a pierdut, astăzi, definitiv acest proces de la Curtea de Apel. Primarul Allen Coliban susține că soluția magistraților vizează doar cererea de suspendare a hotărârii Consiliului Local de aprobare a rezilierii. Edilul consideră că Hotărârea Consiliului Local nu a fost anulată, este în continuare legală, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive asupra cererii în anulare. Allen Coliban mai spune că, pe rolul Inaltei Curți de Casație și Justiție există o cerere de strămutare a dosarului. Dacă se va admite această cerere, decizia de miercuri va fi anulată, iar recursul se va rejudeca de o nouă instanță.

Astfel, rezilierea rămâne în picioare, și pentru că notificarea a fost făcută de primărie, și pentru că nu există o decizie definitivă, cum am mai spus, deci contractul rămâne reziliat. Considerăm că există prea multe coincidențe în anumite decizii și astfel am cerut strămutarea de la Curtea de Apel Brașov în altă parte. Mai este foarte mult până la finalul acestei lupte cu P&P-ul. Suntem abia la început, ne așteptam la o luptă pe viață și pe moarte, având în vedere că e vorba de zeci de milioane de euro la mijloc pe care le-ar fi câștigat firma P&P fără să respecte contractul, deci fără să respecte cetățenii”, a menţionat primarul Allen Coliban.

Primăria Braşov: „Contractul cu firma care concesionase parcările rămâne suspendat! Încă NU se va relua plata locurilor de parcare”

Parcare GRATUITĂ, de o lună, în municipiul Braşov! Care este „gaura” din bugetul local?

Parcare publică „la liber”, în municipiul Brașov! Allen Coliban: „Vom depune plângere penală”