De o săptămână, în municipiul Brasov NU se mai platesc parcarile publice de reședinta. Si vorbim despre 10.200 de locuri de parcare administrate de Primăria Brașov.

Asta dupa ce in urma cu exact o saptamana, Consiliul Local a votat rezilierea cu firma care se ocupa de concesionarea parcarilor din municipiu, pentru ca nu respecta mai multe prevederi din contract. Încă de vineri, societatea respectiva si-a dezactivat parcometrele și absolut toata aparatura pe care in 3 zile de la votul din Consiliul Local trebuia sa o predea Primariei, care urma să gestioneze mai departe, printr-un serviciu propriu, aceasta situatie. A fost închis și sistemul de relații cu clienții.

Numai ca aparatura nu a fost predata, deși tot echipamentul trebuia cedat Primăriei joi, și mai mult decât atât, nimeni de la firma P&P nu mai poate fi contactat. Nici la convocarea de astăzi nu a răspuns nimeni. Într-un LIVE pe Facebook, primarul Allen Coliban a anunțat că astazi, avocatii Primăriei au depus plangere penala, pentru abuz de încredere. Numai ca, pana cand situatia se va rezolva, parcarile publice din Brasov sunt la liber! Contractul prin care cele peste 10.000 de parcări cu plată din municipiul Brașov erau concesionate către firma P&P fusese încheiat anul trecut, pe o perioadă de 10 ani!

Primăria este hotărâtă să recupereze tot prejudiciul în instanță!