Îndrăznești să protestezi împotriva lui Tăriceanu? Ești amendat de jandarmi

Pe data de 12 mai, ALDE Brașov a organizat așa numitul marș al demnității, care s-a dorit a fi o manifestare împotriva abuzurilor la care sunt supuși politicienii. Peste 2.000 de oameni au luat parte la acel eveniment. 

În timpul manifestației a fost refăcut, culmea, exact traseul parcurs în anul 1987, de muncitorii de la Uzina de Autocamioane, care au scandat, atunci, împotriva regimului comunist.  Mulți brașoveni s-au declarat indignați de faptul că liderii ALDE, conduși pe traseu chiar de Călin Popescu Tăriceanu, s-au folosit  de evenimentele din 1987. Unii mai curajoși au ales chiar să protesteze, în paralel cu mitingul ALDE. Au fost puțin neinspirați. Pentru că, Jandarmeria, vigilentă ca întotdeauna, i-a legitimat și „ars la buzunare”. Astfel, potrivit Brașov Metropolitan, au fost legitimate 27 de persoane, iar 18 dintre acestea amendate cu câte 500 de lei. La mitingul ALDE din 12 mai a luat parte chiar vicepreședintele Asociației 15 Noiembrie 1987.

Articolul precedentPatru NOI secții de votare pentru alegerile din 26 mai, la Brașov! Vezi unde poți vota
Articolul următorTaxă de 80 de lei pentru mamele care stau cu copiii în Spitalul de Pediatrie! Ce spune conducerea unității medicale?