Începe liga a 4-a de fotbal! Zeci de microbiști din UK, Olanda, Suedia și Norvegia vor veni la primul meci din retur

Așteptarea a luat sfârșit! La finalul acestei săptămâni se dă startul ligii a patra de fotbal. Vineri, de la ora 15.30, toți microbiștii sunt așteptați la primul meci din returul ligii a 4-a Brașov, Olimpic Zărnești – ACSM Codlea.

Jocul va fi unul cu totul special, în tribune urmând a se afla oaspeți din Marea Britanie, Suedia, Olanda și Norvegia. 40 de jurnaliști din aceste țări vor urmări partida, în cadrul programului „Football in Heaven”, delegația având în program vizita mai multor obiective turistice, dar și meciuri din campionatele județene din centrul României.

Astfel, din program fac parte partidele AS Bradu – FC Interstar Sibiu (joi, ora 16.00), Olimpic Zărnești – ACSM Codlea (vineri, ora 15.30), Cisnadie – ASA Sibiu (sâmbătă, ora 11.00), Agnita – Progresul Terezian (duminică, ora 11.00) și Copșa Mică – Păltiniș Rășinari (duminică, ora 14.30). Acesta este al treilea episod „Football in Heaven” în România, după ce a mai avut loc în județe precum Suceava sau Neamț. Inițiat de jurnalistul sucevean Emanuel Roșu, proiectul „Football in Heaven” este susținut de Asociația Județeană de Fotbal Brașov și Federația Română de Fotbal. În deschiderea meciului de seniori, de la ora 13.30 se vor înfrunta echipele de juniori ale Olimpic Zărnești și ACSM Codlea.

Articolul precedentConsiliul Județean, SOMAT de instanță! Motivul? Două inscripții maghiare
Articolul următorCampanie împotriva celor care parchează neregulamentar