Unii șoferi dau dovadă de multă inconștiență și nu țin cont de nicio regulă atunci când se urcă la volan. Este și cazul a doi conducători auto, care șofau amețiți. Din fericire, au fost depistați de polițiști înainte de a provoca vreun accident grav. 

În primul caz, în noaptea de luni spre marți, polițiștii Serviciului Rutier Brașov au identificat, în trafic, o femeie de 26 de ani, din județul Ilfov, care conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie. Aceasta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, iar la testarea ei, pentru a se verifica prezența alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur.

Cel de-al doilea caz a fost și mai grav. Marți seara, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Brașov, care a condus un autoturism pe strada Independenței, a fost implicat într-un accident soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Însă, la testarea șoferului pentru a se verifica prezența alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1,15 mg/l.

Ambii șoferi au fost duși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, iar oamenii legii au întocmit dosare penale.

 

Articolul precedentFOTO Fără cabluri inestetice pe fațadele clădirilor din Centrul Istoric al municipiului Brașov
Articolul următorVIDEO Spectacol inedit oferit de persoanele cu dizabilități din Brașov