Un pachetomat cu cărți de împrumutat. Asta pregătește, pentru cititorii săi, Biblioteca Județeană „George Barițiu”, care vrea să ofere volumele la împrumut, chiar dacă, oficial, este închisă, scrie Newsbv.

Aparatul a plecat, deja, din Marea Britanie și este așteptat să ajungă în Brașov, săptămâna viitoare. De intrat în funcțiune, însă, va intra după Moș Nicolae, dacă și autoritățile își vor da acceptul. Pachetomatul funcționează la fel ca easy-box-urile unor site-uri de cumpărături online și exclude 100% contactul dintre bibliotecar și cititor.

Practic, brașoveanul trimite mesaj la Bibliotecă, prin mijloace electronice, cu cartea pe care vrea să o împrumute. Cum funcționează mai apoi sistemul a explicat, pentru Newsbv, directorul Bibliotecii Județene, Daniel Nazare.

Articolul precedentVIDEO Acuze fără precedent! O brașoveancă susține că un spital din Brașov face „afaceri” cu persoanele decedate în urma infecției cu COVID-19!
Articolul următorOperatorii economici, avertizați de prefectul Brașovului! Amenințările duc, oare, la scăderea incidenței cazurilor de coronavirus de 9,5 la mia de locuitori?