Momente teribile, ieri, în municipiul Brașov. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unei agresiuni în familie pe raza municipiului Brașov.

Se pare că o mamă a fost înjunghiată mortal de fiul ei, potrivit unor surse neoficiale. Teribilul eveniment s-a petrecut pe strada Aluminiului, din cartierul Tractorul. Vecinii au fost cei care au sunat la 112, alertați de țipetele femeii. Au găsit la fața locului atât victima, într-o baltă de sânge, cât și agresorul, pregătit să se predea.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov- Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov, au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Autorul a fost identificat și se află în custodia autorităților.

Ancheta penală este în curs de desfășurare, cercetările continuând pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.

Articolul precedentColegii naționale de succes din Brașov, amendate pentru discriminare!
Articolul următorCOVID-19. Situația la zi, în județul Brașov!