First Job School organizează, în perioada 28-29 martie, între orele 09.00-18.00 cea de-a V-a editie a CELUI MAI MARE TARG DE LOCURI DE MUNCA, la International Trade Center Brasov, pe Bulevardul Alexandru Vlahuță.

La eveniment vor fi prezente peste 70 de companii ce pun la dispozitia persoanelor interesate de gasirea unui loc de munca dar si celor care doresc sa-si schimbe locul de munca actual peste 600 de pozitii vacante. Ofertele de angajare sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Brasov cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii.

Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1800 euro/luna, fara comision de recrutare. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati. First Job School are o experienta de peste 18 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 5000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta.

Articolul precedentVIDEO Elevă lovită și umilită, într-o școală din Zărnești
Articolul următorStudenții brașoveni vor avea un nou laborator de informatică