Activitatea la Serviciul Imigrări din Brașov a fost perturbată în aceste zile, după ce 5 angajați, inclusiv șef serviciu, Anca Smădu, au fost testați și confirmați cu Covid-19. Toți se află în izolare, de la începutul săptămânii, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Imigrări, Ermina Mihai.

Sursa citată a precizat că acum activitatea în instituție se desfășoară normal, după ce au fost delegați colegi de la alte servicii din județe limitrofe în sprijinul polițiștilor de la Brașov. Dacă volumul de lucru va fi mare, se vor putea face și delegări online, a precizat Ermina Mihai. Primele cazuri de Covid-19 la Serviciul Imigrări Brașov au apărut la începutul săptămânii, astfel că toți angajații au fost trimiți acasă și s-au luat imediat măsuri suplimentare de dezinfecție. De asemenea, a fost începută ancheta epidemilogică de către Direcția de Sănătate Publică Brașov.

Articolul precedentAutorităţile anunţă cele mai multe cazuri noi de infectare cu COVID-19, din România!
Articolul următor100% TU DECIZI! Rovana Plumb, traseu fulminant și controverse. Inginer, șefă la ANPC și președinte de partid