În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, efectuează 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov, într-un dosar penal de contrabandă cu țigări.

Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două persoane din municpiul Făgăraș ar fi desfășurat activități comerciale cu țigări provenite din contrabandă.

Cu ocazia perchezițiilor vor fi ridicate mijloace de probă și se vor efectua activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de drept.

Activitățile desfășurate beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, Serviciului Criminalistic Brașov, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

 

Articolul precedentUn nou incendiu a izbucnit la o secție ATI a unui spital din România
Articolul următor12 persoane reținute în dosarul mitei din spitalele COVID-19, inclusiv șeful Biroului de Operațiuni Speciale