Ziua Voluntarului va fi marcată și la Brașov

5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntariatului. „Voluntar din pasiune” – sunt cuvinte care te duc cu gândul la trăsături încununate de gesturi mărețe din partea semenilor în slujba comunității.

Altruismul, implicarea activă în misiunile pentru salvarea vieții oamenilor și determinarea de care dau dovadă colegii noștri voluntari ne obligă să-i pretuim și ne dă încredere și speranță că acest program de voluntariat se va dezvolta tot mai mult în viitor.

Activitatea de voluntariat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei” al județului Brașov a început timid în vara anului 2016 în urma unei campanii de informare menite să dea șansa doritorilor să lucreze în slujba comunității alături de serviciile de urgență profesioniste.

În cei trei ani de activate voluntarii din cadrul ISU Brașov au participat la un numar de 5247 de misiuni alături de serviciile profesioniste pentru situații de urgență.

Cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Voluntariatului, începand cu ora 18.00 în mall Coresi, se vor prezenta tehnici de acordare a primului ajutor medical de catre voluntari.
Totodata vor fi premiati si voluntarii cu cele mai multe interventii dar și cei mai implicați voluntari în activitățile pe care le-au desfășurat.

Articolul precedentVeste bună pentru angajații part-time!
Articolul următorFOTO Copii, îmbrăcați-vă bine și veniți la parada păpușilor uriașe!