Societatea care se ocupă cu deszăpezirea drumurilor din municipiul Brașov a acţionat, în ultimele 24 de ore, cu 52 de utilaje (mașini de mare capacitate, unimog-uri, tractorașe prevăzute cu lamă și răspânditor de material antiderapant).

Acestea au acționat pe străzile din municipiul Brașov și Poiana Brașov, astfel că, în acest moment, se circulă în conditii bune. Până la această oră s-au utilizat aproximativ 270 de tone de material antiderapant, stocul operatorului fiind de aproximativ 1.700 de tone de tone. De dimineață, operatorul a început deszăpezirea străzilor laterale și de legătură, pentru această activitate fiind alocate 15 utilaje.

În Poiana Brașov s-a acționat cu șase utilaje, pentru deszăpezirea parcărilor, străzilor și a Drumului Poienii. Alte trei utilaje au deszăpezit exclusiv drumul poienii, în momentele în care ninsoarea s-a întețit. Numărul de telefon al dispeceratului de deszăpezire este 0268-416495. Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

Video: Primăria Brașov

Articolul precedentDrumuri naționale ÎNCHISE circulației
Articolul următorCOD PORTOCALIU de vreme severă, la Braşov!