În cursul zilei de ieri, la Poliția Stațiunii Predeal, un apel la numărul de urgență 112 a mobilizat polițiștii într-o intervenție rapidă și eficientă la un incendiu izbucnit într-o locuință. A ars acoperisul constructiei pe o suprafata de aproximativ 150 mp si au fost degradate camerele locuintei in proportie de 60 %.

Echipa de intervenție, formată din trei tineri polițiști, și-a demonstrat angajamentul în gestionarea acestei situații critice. Astfel, la sosirea la locul incidentului, polițiștii au constatat că locuința era deja cuprinsă de flăcări.

Cu promptitudine, au evacuat persoanele aflate în pericol, doi adulți, o persoană în vârstă și un copil de aproape un an și s-au asigurat că aceștia sunt într-o zonă lipsită de pericol.

Într-un act de curaj și empatie, polițiștii s-au asigurat că în interiorul clădirii cuprinse de flăcări nu se mai află nicio persoană, iar recuperarea celor doi căței a reprezentat grija față de tot ceea ce poate fi salvat.

Echipa de polițiști a gestionat eficient situația și a colaborat cu serviciile de urgență pentru a minimiza riscurile, astfel că s-a reușit controlul și stingerea incendiul înainte de a se răspândi la alte locuințe.

Intervenția promtă a celor trei tineri polițiști a demonstrat devotamentul lor față de siguranța cetățenilor, Poliția Brașov reafirmându-și angajamentul de a-și proteja și servi comunitatea.

Sursă: IPJ Brașov

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentKlaus Iohannis contestă la CCR legea prin care fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, mai primește 10 ani la șefia Consiliului Legislativ
Articolul următorSchimb de replici între Marcel Ciolacu și George Simion – Liderul AUR i-a dat premierului un volum din Harry Potter