Casa unde locuiesc fosta soție și cei doi copii ai consilierul județean PNL Andrei Kadas a fost percheziționată joi, 13 februarie. Politicianul a spus că, din cauza intervenției în forță, familia i-a fost înspăimântată, „copii s-au refugiat într-o cameră” și unul dintre minori a ajuns la spital.

Şi fosta soție a lui Kadas a declarat și ea că acțiunea a fost înspăimântătoare.  „Nu au ascultat nimic”, a spus soția lui Kadas despre polițiști. „Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze”.

În imaginile descinderii se vede cum mascații intră în casa a cărei ușă era deschisă. Bărbații strigă ”Poliția, Poliția!”, deschid o ușă de unde apare o femeie. În penumbră, era ora 7, iar soarele răsărea la 7:20, ei nu văd exact cine vine spre ei și strigă ”La pământ”, dar își dau seama că e doar o femeie care întinde mâinile către ei și le spune că sus sunt copiii.

Articolul precedentBraşoveni, sunteţi invitaţi la dezbaterea bugetului! RAT suplimentează cursele pe un traseu
Articolul următorFOTO + VIDEO A fost inaugurată secția de neonatologie de la Spitalul pentru Copii