FOTO: wall-street.ro

Astăzi, de la ora 08:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule.

DRDP Brașov recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția fenomenelor meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, cei ce tranzitează acest sector de drum sunt atenționați că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora. Cele doua parcari private de mare capacitate de sus de la Balea Lac nu au fost inca deszapezite de firmele care le administreaza asa ca locurile de parcare sunt limitate. DRDP Brasov a notificat societatile sa intervina cat mai repede.

Articolul precedentBeneficiarii legilor speciale au gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Brașov
Articolul următorIncident rutier între un autoturism şi o motocicletă, în municipiul Braşov