Un accident în care au fost implicate 7 mașini a avut loc în această dimineață pe podul de la Dârste, scrie Newsbv.

În carambol a fost prinsă și o mașină de la Seviciul de Ambulanță. Circulația a fost paralizată în zonă. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD.

IPJ BRASOV:

 În această dimineața, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule.
La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipane de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului între vehiculele implicate au rezultat doar avarii (tamponări) nefiind vătămată corporal vreo persoană. 
Traficul este blocat la acest moment pe sensul de mers către București.

UPDATE 10.40: 

La acest moment, în urma incidentului care a avut în această dimineață la ieșirea din municipiul Brașov, traficul a fost reluat

Cauza accidentului a fost poleiul. Martorii spun că, la momentul producerii accidentului, era „sticlă” pe jos.

DN1, Brașov- zona Dârste. În această dimineața, pe sensul de mers către București a avut loc o coliziune în lanț (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, care gestionează situația creată. În urma impactului între vehiculele implicate au rezutat doar avarii (tamponări), nefiind vătămată corporal vreo persoană.

Traficul este blocat la acest moment pe sensul de mers către București.

Traficul rutier este închis spre București la sensul giratoriu de la Fabrica de bere. Cei care vor să meargă spre Săcele sau București o pot face folosind pasajul de sub Calea București, din zona Selgros.

ISU Brașov: În jurul orei 08.30 am fost anuntati de producerea unui accident rutier – carambol – produs intre 15 autoturisme si o ambulanta SAJ – fara pacient.

In urma evenimentului 2 persoane au fost evacuate din autoturism, fiind ramase blocate.

Alte 2 persoane au fost evaluate medical la fata locului. Din fericire nu s-au înregistrat victime.
La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apa si spumă si 2 echipaje SMURD.

Foto: Ticu Tugulea

Articolul precedentIncendiu în Coresi Mall!
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET