După ce zilele trecute, țiganii au aruncat cu pietre în jandarmi și au avariat chiar și o mașină a forțelor de ordine, duminică, un nou conflict a izbucnit la Săcele.

UPDATE:

Până în acest moment, în urma probatoriului administrat în cauză, 8 persoane au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Se efectuează cercetări și audieri în continuare, ancheta fiind în curs de desfășurare. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă la omor”, „încăierare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Încă 8 persoane reținute după scandalul de la Săcele!

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Incidentele s-au petrecut tot în zona cartierului Gârcini. Totul a pornit de la băutură. Bine amețiți, mai mulți țigani s-au luat la bătaie și lucrurile au degenerat. La fața locului au ajuns polițiștii, care, însă, au solicitat ajutorul jandarmilor, pentru a liniști spiritele. Detalii, AICI

Imagini NECENZURATE de la intervenția în forță, de astăzi, a jandarmilor și polițiștilor!!!

Articolul precedentDouă femei infectate cu coronavirus au murit la Spitalul Județean din Brașov!
Articolul următorFOTO Autoturism răsturnat, la Zărnești