Din cauza stării meteo nefavorabile, vânt foarte puternic, nu functionează nicio instalație pe cablu spre, sau din partea superioară a masivului Postăvarul.

În acest moment funcționează doar telescaunul Lupului și cele două teleschiuri, Bradul și Stadion. Astazi, 28.02.2019, la ora 09:30 în Poiana Brasov era -1 grad celsius. In Cristianu Mare erau -6 grade celsius si este ceata. Ultima cursă a instalatiilor de transport pe cablu este 16:00, iar inchiderea partiilor se face la jumatate de ora dupa, deci in jurul orei 16:40. Se schiaza pe toate partiile: Kanzel, Ruia, Drumul Rosu, Sulinar, Lupului (fara „S”-ul Mare). De asemenea, sunt deschise si partiile pentru incepatori Bradu si Stadion. Deoarece pe unele variante sau sectiuni de partie stratul de zapada este insuficient, acestea fiind inchise din aceasta cauza, va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor „OCOLIRE”, „PARTIE INCHISA”, „STRAT INSUFICIENT DE ZAPADA”, „SCHIATI CU ATENTIE”.

Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.

Articolul precedentPereche de vulturi Steller, în premieră, la Zoo Brașov (FOTO)
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Cod galben de vreme severă imediată