Kobe Bryant a încetat din viață duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii.

Bryant se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte trei persoane. Elicopterul s-a prăbușit și a izbucnit un incendiu. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului. Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori.

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers. Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.

 

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Pieton lovit de maşină, pe bulevardul Griviţei
Articolul următorMai mulți șoferi din Brașov riscă închisoarea după ce au fost depistați cu alcoolemie peste limita admisă de lege