Foto: Monitorul de Făgăraș

Spitalul Municipal Făgăraș refuză preluarea pacienților cu COVID-19, transferați de la alte spitale din județul Brașov, pentru că astfel va fi introdus virusul într-o comunitate în care acesta nu există.

Conducerea unității spitalicești solicită medicilor să rămână la locul de muncă și cere ministrului Sănătății să revină asupra deciziei. De asemenea, îi cere prim-ministrului Ludovic Orban să oprească incompetența conducerii județene, care „se face responsabilă de acte cu caracter criminogen”. Până atunci, Spitalul „Dr. Aurel Tulbure” nu va accepta niciun pacient infectat cu acest virus, de la niciun spital din Brașov. Mariana Câju, președintele Consiliului de Administrație al unității spitalicești, a susținut o videoconferință de presă, astăzi, în care a declarat că a primit cu stupoare vestea că Ministerul Sănătății a inclus spitalul „Dr. Aurel Tulbure” pe lista unităților medicale suport.

Spitalul Municipal Făgăraș refuză preluarea pacienților cu COVID-19, transferați de alte spitale din județul Brașov, pentru că astfel va fi introdus virusul într-o comunitate în care acesta nu există.Mariana Câju, președintele Consiliului de Administrație al unității spitalicești, a susținut o videoconferință de presă, astăzi, în care a solicitat medicilor să rămână la locul de muncă și cere ministrului Sănătății să revină asupra deciziei. De asemenea, îi cere prim-ministrului Ludovic Orban să oprească incompetența conducerii județene, care „se face responsabilă de acte cu caracter criminogen”. Până atunci, Spitalul „Dr. Aurel Tulbure” nu va accepta niciun pacient infectat cu acest virus, de la niciun spital din județul Brașov.

Publicată de Primăria Făgăraș Oficial pe Miercuri, 1 aprilie 2020

 

Articolul precedentCriză de Paracetamol în farmacii? (VIDEO)
Articolul următorNici în aprilie nu are loc niciun spectacol la Opera Brașov!