Imagini incredibile la Brașov! Un bărbat aflat în scaun cu rotile, care a cerșit timp de câteva ore în centrul orașului, a fost surprins în timp ce se ridică în picioare ca și cum n-ar avea nicio problemă de sănătate și fumează o țigară în timp ce face câțiva pași, după care se urcă pe bancheta din spate a unei mașini. În imaginile care au devenit virale pe internet apar și doi bărbați. Unul dintre ei se află la volanul mașinii cu care urmează să se deplaseze bărbatul, iar un altul strânge scaunul cu rotile din care tocmai s-a ridicat acesta și îl bagă în portbagaj. 

Filmarea a fost făcută publică de polițistul Daniel Zontea.

„Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program.

Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: „Mâna întinsă nu primește ajutor”, a scris acesta în textul care însoțește imaginile postate pe Facebook.

Articolul precedentHoroscopul săptămânii 23-29 ianuarie. Unii nativi vor divorța din cauza socrilor
Articolul următorCALENDAR olimpiade 2023: lista, etapele și datele la care sunt organizate olimpiade și concursuri școlare în acest an