Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația este oprită pe DN 73 Brașov – Câmpulung, la kilometrul 123, între localitățile Cristian și Râșnov, județul Brașov.

Totul după ce un utilaj ce efectua lucrări în afara părții carosabile a acroșat un stâlp de electricitate, acesta fiind proiectat pe partea carosabilă, producând pagube materiale și altor două autoturisme parcate în zonă. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în 45-60 de minute.

„Pe DN73, la km 123, un bărbat, în vârstă de 52 ani, care utiliza un utilaj în vederea efectuării unor lucrări în afara părții carosabile, a acroșat un stâlp de electricitate, ulterior, firele acestuia provocând avarii unui număr de 5 autovehicule, ce se aflau în apropiere. În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului. Traficul este blocat”, a declarat agentul de poliție Nadia Olaru.

Articolul precedentAvertizare meteo! Ploi și vânt, până mâine seară!
Articolul următorCOVID-19. Situația la zi, în județul Brașov!