Ucraineancă depistată de polițiști că locuia ilegal, la Brașov

Polițiștii de imigrări din Brașov au depistat o persoană de sex feminin, din Ucraina, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere temporară. Pe numele acesteia a fost emisă o comunicare prin care este obligată să părăsească țara în termen de 3 zile.

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Brașov au efectuat, la data de 19 decembrie, un control cu forțe proprii, pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor pe raza de competență.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat, cu ședere ilegală , pe raza municipiului Brașov, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Ucraina,

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că străina a intrat legal în România , în baza unui permis de ședere permanentă emis de autoritățile din Italia, însă la expirarea perioadei legale de ședere, nu a părăsit țara noastră.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele străinei o comunicare prin care este obligată să părăsească teritoriul țării în termen de 3 zile.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Articolul precedentHANDBAL Turneu amical pentru Corona Braşov
Articolul următorPieton lovit de autoturism, la Brașov